DREAM SUSHI EN WOK MECHELEN.

DREAM SUSHI EN WOK MECHELEN. Dream Sushi en Wok Mechelen.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 274 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Dream Sushi en Wok Mechelen.. Meer weten? Ontdek meer

18 aug 2022 om 20:44 Super snel.. super vers .. super lekker!
16 aug 2022 om 22:07 Snelle levering , heel lekkere sushi zeker de moeite waard !
25 jul 2022 om 2:16 We went a little late to puck it up and it wa already a bit too warm as they left it outside the cool fridge waiting while it was so warm outside. Although it was tasty, we got both very sick.
19 jul 2022 om 23:01 Top
19 jul 2022 om 21:01 Fast delivery. Food was fresh, however some of tamago maki was broken.
18 jul 2022 om 22:48 15min later geleverd dat aangegeven. Maar blijkbaar zaten wij net buuten het bezorg gebied. Door dat het niet druk was maakten ze een uutzondering, waarvoor dank. Sushi was zeer lekker! En we hebben er toch al wat in de buurt uitgetest...
16 jul 2022 om 20:01 Heel lekkere sushi, alles heel vers.
16 jul 2022 om 17:46 Heel goed. Alles prima
15 jul 2022 om 20:05 Weer allemaal perfect ! Dikke duim.
11 jul 2022 om 21:17 Sorry, maar ze weten echt niet hoe ze sushi moeten maken. Nigiris met dunste snee vis dat je kunt inbeelden met te veel rijst. Alle vis duidelijk eerst bevroren (waar n mis mee is) en spijtig genoeg zonder smaak te hebben. Gierig met wasabi en gember
10 jul 2022 om 23:02 Super liever bezorgster En de sushi was weer smullllle super lekker jamer dat er niet wat edamame bonen bij dat was vorige keer wel maar voor de rest top echt Supper lekker
10 jul 2022 om 19:14 It's real dream